Karta som med röd fyrkant ramar in Karlskoga, Bohult, Kumla, Sannahed, Askersund, Hallsberg, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten i länet

Karlskoga, Bohult, Kumla, Sannahed, Askersund, Hallsberg, Örebro, Örebro län

Karlskoga

01.28. En man i övre tonåren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk efter kontroll i Bohult. Beslut om kroppsbesiktning.

02.06. Samtal kommer in till SOS Alarm om att en man i 20-årsåldern blivit utsatt för en misshandel och därefter förlorat medvetandet. Mannen avfördes med ambulans och ska då ha varit vaken och talbar. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson. Patrullen har hållit vittnesförhör och upprättat en anmälan gällande misshandel.

Kumla
22.14. En man greps vid Sannahed efter att tips kommit in till polisen om att han körde över hela vägbanan, var uppe på trottoaren samt stannade på fel sida vägen. När mannen greps kom han körande i fel färdriktning. Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

Askersund
02.03. En ung bilist får böter för att ha spelat alldeles för hög musik samt otillåten fordonstrafik.

Hallsberg
02.27. Patrull stoppade och kontrollerade en man i 25-årsåldern i samband med att han färdades i ett fordon på riksväg 50. Mannen blev efter kontrollen misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

Örebro
23.29. Stök uppstod i centrala Örebro i samband med att flera A-traktorförare stockade sig på ett vägavsnitt och spelade hög musik samt hade fest. Oväsendet ledde till att minst en av de boende i området började kasta ägg mot bilisterna. Patrull till platsen och skingrade samlingen.

00.10. En anmälan gällande misshandel har upprättats efter att en man i 35-årsåldern blivit misshandlad av en okänd gärningsman i centrum.


Patrullerna har under natten hanterat ärenden kopplat till bråk, psykisk ohälsa, fylleri och fordon som spelat hög musik i områden där boende befinner sig för att sova.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra