Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Adolfsberg, Boglundsängen, Hällefors, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Örebro, Adolfsberg, Boglundsängen, Hällefors, Kumla, Örebro län

Örebro

22.56: Patrull kallas till Adolfsberg med anledning av ett inbrott i en företagslokal. Det kan konstateras att någon varit inne i lokalen och det upprättas en anmälan om stöld genom inbrott.

00.47: I Boglundsängen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt och det skrivs en anmälan om grovt rattfylleri.

Hällefors

00.02: En kraftig brand inträffade under natten i en byggnad i Hällefors. Byggnaden fick brinna ner till grunden och platsen kommer spärras av. Det upprättas en anmälan om mordbrand för att polisen ska kunna genomföra de utredningsåtgärder som krävs för att utreda vad som orsakat branden.

Kumla

01.27: På riksväg 51 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, får följa med för provtagning då han misstänks vara påverkad av narkotika. Det skrivs en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri och en analys av provtagningen får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra