Karta som med röd fyrkant ramar in Kumla, Kvarnparken, Hallsberg, Karlskoga, Centrumleden, Örebro, Ladugårdsängen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Kumla, Kvarnparken, Hallsberg, Karlskoga, Centrumleden, Örebro, Ladugårdsängen, Örebro län


Kumla

00.15: Polisen kontrollerade en man i 25-årsåldern i Kvarnparken. Man fattade snart misstankar om att mannen kunde vara påverkad av narkotika och beslut togs om att han skulle följa med patrullen för provtagning.
En anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk är upprättad.

Hallsberg

05.22: Under lite drygt 40 minuter genomförde polisen en trafikkontroll på Brunnskullens industriområde i Hallsberg. Två förare rapporterades för att ha kört för fort i området.

Karlskoga

02.36: I samband med en kontroll av en bilist och en gångtrafikant på Centrumleden i Karlskoga fattar patrullen misstankar om att en av de inblandade, en kvinna i 50-årsåldern, är påverkad av narkotika. Kvinnan fick följa med patrullen för provtagning. Hon är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Örebro

03.44: Polisen stoppade och kontrollerade ett fordon på länsväg 683 vid Ladugårdsängen i Örebro. En av de två personerna i bilen misstänktes vara påverkad av narkotika. En man i 20-årsåldern fick därefter följa med patrullen för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri är upprättad.

Mest läst av andra