Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Tybble, Lindesberg, Degerfors, Strömtorp, Askersund, Hammar, Kumla, Brändåsen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Örebro, Tybble, Lindesberg, Degerfors, Strömtorp, Askersund, Hammar, Kumla, Brändåsen, Örebro län

Drograttfylleri, Örebro
00.59. En bilist stoppas i Tybble varvid föraren, en flicka i övre tonåren, upplevs vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning och analysen av denna får senare utvisa om hon har gjort sig skyldig till brott. Anmälan om drograttfylleri har upprättats.

Bilbrand, Lindesberg
22.32. Larm inkommer till SOS om att en personbil är övertänd och att elden har spridit sig till den intilliggande skogen. Räddningstjänsten släckte av bränderna och under arbetet var vägen avstängd i båda riktningar. Patrullen har skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet utan misstänkt. Händelsen inträffade intill riksväg 68, Morskoga.

Mopedbrand, Degerfors
03.43. Patrullen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand efter att en moped anträffats utbrunnen i Strömtorp. Räddningstjänsten har släckt av och kontrollerat så att branden inte tar sig igen. Det finns ingen misstänkt.

Båtbrand, Askersund
04.12. Ytterligare ett larm inkommer till SOS under natten. Denna gång rörde det sig om en befarad båtbrand i området Hammar då inringare sett en svart rökpelare från vattnet. Vid framkomst kunde man konstatera att en båt brann cirka 50 meter ut i vattnet. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Trafikolycka, Kumla
06.46. En bilist har kört in i en container på länsväg 530, i höjd med Brändåsen. Föraren ska ha ådragit sig en skada i ena handen enligt de initiala uppgifterna. Arbete pågår på platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...