Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Glanshammar, Yxe, Kumla, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Örebro, Glanshammar, Yxe, Kumla, Karlskoga, Örebro län

Rattfylleri, Örebro
02.59. Patrull stoppar en misstänkt drograttfyllerist i Glanshammar. En person i 40-årsåldern tas med för kroppsbesiktning och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Hastighetsöverträdelse, Yxe
06.27. En motorcyklist stoppas och får böter på grund av att han har kört för fort mot den gällande hastighetsbegränsningen på riksväg 50.

Rattfylleri, Kumla
04.32. En bilist med två passagerare stoppas i centrala Kumla. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och fick då följa med för ytterligare provtagning. Mannen är misstänkt för rattfylleri.

Rattfylleri, Karlskoga
00.02. Patrull stoppar en man i 40-årsåldern när han framförde sitt fordon på E18 i höjd med Bregården. Mannen tas med för kroppsbesiktning och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsekarta

Laddar karta...