Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer några ärenden som polisen har hanterat i Örebro län under natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer några ärenden som polisen har hanterat i Örebro län under natten.

Örebro, Kumla, Nora, Örebro län

Örebro 04:25: Ett larm gick igång på en krog i centrala Örebro efter att en person gjort inbrott. Kameran fångade personen som sågs stjäla en spelkonsol och sedan lämna platsen. Polis cirkulerade i området men kunde inte anträffa gärningspersonen. En anmälan har upprättats gällande stöld genom inbrott. 

Kumla 02:32: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Vallersta. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. 

Nora 01:15: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. Han körkort har också omhändertagits. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra