Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kull, Brickebacken, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en ur polisiär synvinkel lugn natt i Örebro län.

Örebro, Kull, Brickebacken, Örebro län

Örebro

00.59: En nattklubbsgäst i centrala Örebro kontaktar polisen. Anmälaren en man i 25-årsåldern uppger att en ordningsvakt knuffat om kull honom. Av våldet har blodvite uppstått, skadan är ringa. Polispatrullen upprättar en anmälan misshandel.

04.15: SOS-alarm meddelar att det brinner flera fordon i Brickebacken, Örebro. Räddningstjänsten och polis kallas till platsen. Räddningstjänsten släcker på plasten, polispatrull upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Vad som förorsakat branden får utredning utvisa.

I övrigt har polispatruller ägnat sig åt person och fordonskontroller. Trafikolyckor med vilt inblandat har hanterats. Det har även förekommit ärenden kring psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra