Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Natt till lördag polisområde Örebro inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till lördag polisområde Örebro

Örebro, Askersund, Kumla, Fjugesta, Örebro län

23.29 Askersund. Olaga intrång. Tre personer under arton år påträffade i industrilokal dit de saknar behörighet. Samtal med målsmän. Anmälan olaga intrång.

00.08 Örebro. Kvinna i sextonårsåldern misstänkt för brukande av falsk urkund. Pass tillhörande annan person taget i beslag. Upprättande av orosanmälan SOL14.

01.07 Kumla. Rattfylleri. Man i fyrtioårsåldern misstänkt för rattfylleri. Omhändertagen för kroppsbesiktning.

02.16 Askersund. Rattfylleri. Flicka i femtonårsåldern misstänkt för rattfylleri efter trafikolycka. Har kört in i mitträcke. Ej personskador.

03.22 Fjugesta. Två personer har gripits misstänkta för narkotikabrott. Polisen kom till en adress efter anmälan om bråk. Efterhand uppstod misstankar om narkotikabrott varpå en man och en kvinna i trettiofem- respektive trettioårsåldern greps. Även en anmälan om misshandel avseende en målsägare i trettioårsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra