Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Laxå, Karlskoga, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natt till onsdag polisområde Örebro

Örebro, Laxå, Karlskoga, Kumla, Örebro län

23.07 Laxå. Stöld. Bensin slangad från tre personbilar i centrala Laxå. Spaningsuppslag finns.

01.12 Karlskoga. Misshandel. Pojke i femtonårsåldern utsatt för grov misshandel. Pojken påträffad av privatpersoner. Okända gärningsmän. Pojken förd till sjukhus med oklara skador. Vårdnadshavare kontaktad.

02.29 Örebro. Rån. Man i tjugofemårsåldern utsatt för rån i centrala Örebro. Två gärningsmän hotade målsägaren med vapenliknande föremål och tilltvingade sig pengar.

02.41 Kumla. Misshandel. En man i trettioårsåldern misstänks för grov misshandel samt olovlig körning. Mannen har med bil kört på en man i fyrtiofemårsåldern så att skador uppstått, dock ej livshotande. Bilen har efter påkörningen hamnat i ett dike. Bilföraren har ej giltig behörighet och misstänks därmed även för olovlig körning.

03.56 Örebro. Våld mot tjänsteman. En väktare utsatt för angrepp med vasst föremål vid rondering på Söder. Väktaren ronderade en källarlokal då han angreps av okänd gärningsman som försökte skada honom med ett vasst föremål. Väktaren har dock klarat sig utan skador.

Händelsekarta

Laddar karta...