Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Hallsberg, Vretstorp, Degerfors, Spelande, Kyrkogatan, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Örebro

Örebro, Hallsberg, Vretstorp, Degerfors, Spelande, Kyrkogatan, Örebro län

00.28 Hallsberg. Försök till grov misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänks för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon i Vretstorp. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

02.27 Örebro. Drograttfylleri. Man i tjugoårsåldern kontrollerad i city. Misstanke drograttfylleri.

02.27 Degerfors. Olaga hot. Kvinna i trettiofemårsåldern misstänkt för brott efter att verbalt ha hotat en kvinna i sjuttiofemårsåldern till livet.

02.28 Örebro. Rattfylleri. Flicka under 18 år men över straffmyndig ålder misstänkt för rattfylleri efter att meddelst A-traktor krockat en personbil och därefter kört in i i stolpe. Blåst positivt i sållningsinstrument, omhändertagen för kroppsbesiktning. Inga personskador i samband med olyckan. Körkort omhändertaget på plats, orosanmälan till sociala myndigheter, SOL14 upprättad.

Övrigt:

# Många påringningar om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i tjugogfemårsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. 

# Diverse trafikbrott, bland annat rapporteras en man i trettiårsåldern för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skrivs för hantering i tingsrätt.

# Mycket fylleri och stök.- Totalt har åtta personer hanterats för fylleri, omhändertagna för LOB och sju personer har avvisats eller avlägsnats från näringsställen.

Mest läst av andra