Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Hallsberg, Kungsgatan, Drottninggatan, Järntorget, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natt till söndag polisområde Örebro

Örebro, Hallsberg, Kungsgatan, Drottninggatan, Järntorget, Örebro län

22.08 Hallsberg. Stöld med mera. Man i fyrtioårsåldern misstänks för olaga intrång, narkotikabrott innehav samt stöld genom inbrott. Mannen misstänks för inbrott på ett företag i Hallsberg.

00.08 Hallsberg. Misshandel. Kvinna i tjugoårsåldern utsatt för misshandel i centrala Hallsberg. Kvinna ska ha fått ett föremål kastat på sig vilket gett upphov till skador. Kvinnan till sjukhus för vård. En person finns misstänkt i ärendet.

00.09 Örebro. Skadegörelse. Larm om brand i soprum på Kungsgatan. På plats påträffas ingen brand men okänd gärningsman har tömt en brandsläckare i utrymmet. Anmälan skadegörelse.

00.45 Örebro. Misshandel. Flertal personer inblandade i bråk på Drottninggatan. En person förd till sjukhus. I nuläget två målsägare i tjugoårsåldern, flertal personer kontrollerade, en avvisad från platsen.

01.14 Örebro. Ofredande/förargelse. Man i artonårsåldern bötfälld för offentlig urinering. Järntorget. Bötebelopp 800 kronor.

Stökig natt i polisområdet med ett flertal suicidärenden, åtta personer hanterade/omhändertagna i fylleriärenden, flertal misshandelfall, ett tjugotal fordons/personkontroller och åtta anmälda viltolyckor.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/29/29-september-07.49-sammanfattning-natt-orebro-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...