Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Hallsberg, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natt till torsdag polisområde Örebro

Örebro, Karlskoga, Hallsberg, Lindesberg, Örebro län

22.41 Örebro. Ofredande. En person larmar polis om misshandel i relationen. Patruller till plats som upprättar anmälan gällande ofredande. Misstänkt är en person i fyrtioårsåldern.

02.08 Karlskoga. Misshandel. Man i tjugoårsåldern påträffad misshandlad. Uppger att han misshandlats av ett flertal personer. Förd till sjukhus. Ingen misstänkt gripen i nuläget.

05.39 Hallsberg. Trafikbrott. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för olovlig körning efter kontroll i centrala Hallsberg.

06.48 Lindesberg. Rattfylleri. Person i sextioårsåldern ohändertagen misstänkt för rattfylleri efter kontroll i centrala Lindesberg.

Ett flertal narkotikarelaterade ärende, mestadels ringa eget bruk. Tolv inrapporterade viltolyckor utan personskada. I övrigt rutinärenden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.