Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har varit en mycket lugn i Örebro län. Nedan följer ett urval av händelser.

Örebro, Örebro län

Örebro
00.27: En man i 25-årsåldern kontrolleras i centrala Örebro. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

01.09: En mani 30-årsåldern kontrolleras och misstänks för stöld i centrala Örebro. Mannen misstänks ha tillgripit en elsparkcykel. Fordonet tas i beslag för att säkerställa målsägarens rätt. En anmälan stöld är även upprättad.

02.04: En man i 40-årsåldern kontrolleras på centrala väster i Örebro. Mannen framför en moped och vid kontrollen påvisar mannen tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Intill mannen anträffas ett cigarettpaket, i paketet anträffas en sk ”joint”. Mannen misstänks såldes för rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott/ ringa, eget bruk samt narkotikabrott/ innehav, ringa. Nycklarna tillhörande fordonet omhändertogs enligt polislagen, detta för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Polispatruller har i övrigt ägna sig åt person samt fordonskontroller. Det har hanterats viltolyckor utan personskador. Det har också förekommit ärenden kring psykisk ohälsa.

Mest läst av andra