Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natten har varit lugn ur polisiär synvinkel i polisområde Örebro

Örebro, Karlskoga, Örebro län

Örebro, narkotikabrott
23.05: Polispatrull kontrollerar en man i ett källarutrymme efter tips från en inringare. Mannen i källaren är i 45-åråldern och uppträder påverkat. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlskoga, föregivande av allmän ställning
23.27: En yngling kontrolleras i Karlskoga, personen är i tonåren och med sin klädsel kan vilseleda och påvisa att mannen har ett yrke som man inte får utge sig för att ha utan att inneha utbildning och legitimation. Föremålet taget i beslag. Anmälan föregivande av allmän ställning upprättad.

Örebro, allmänfarlig vårdslöshet
01.08: Räddningstjänsten och polis rycker ut på ett larm om brand i lägenhet på norr i Örebro. Det visar sig att ingen brand uppstått men att det ryker från en spisplatta. En man i 55-årsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet.

Örebro, narkotikabrott samt handräckning
02.56: Polispatrull kontrollerar två ungdomar. En uppträder påverkat och medtas för provtagning, vårdnadshavare kontaktas och personen överlämnas efter att utredningsåtgärder utförts. Även socialtjänsten informeras om ärendet. Den andra personen visar sig var eftersökt och ska handräckas vilket utförs av polispatrull.

I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet. Fem viltolyckor har inrapporterats och hanterats, inga personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...