Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Natten i Örebro län har polisiärt sett varit lugn. Nedan följer några ärenden som hanterats under natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten i Örebro län har polisiärt sett varit lugn. Nedan följer några ärenden som hanterats under natten.

Örebro, Kungsgatan, Västhaga, Örebro län

Örebro

01:35: Polisen larmades till Kungsgatan där en anmälare sett en man göra inbrott i en lokal. Polisen grep en man i 30-årsåldern när han lämnade lokalen med stöldgods i händerna. Han är misstänkt för stöld. 

05:04: Polisen larmades till Västhaga med anledning av ett pågående förrådsinbrott. På platsen kontrollerade patrullen en kvinna i 35-årsåldern som hade brytverktyg på sig men inget stöldgods. Verktygen togs i beslag. Kvinnan hade en cykel som visade sig vara stulen. Hon blir därför misstänkt för stöld av cykeln och försök till stöld. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra