Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kumlaby, Fellingsbro, Pershyttan, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten i Örebro län har varit lugn polisiärt sett.

Örebro, Kumlaby, Fellingsbro, Pershyttan, Örebro län

05:19 genomfördes en hastighetskontroll på riksväg 52 i Kumlaby där 4 bilister körde för fort och fick böter. 1 person fick körkortet omhändertaget. 

00:44: Inbrottslarmet gick på en skola i Fellingsbro. På platsen fanns en krossad ruta och en öppen dörr. Polis har sökt igenom byggnaden utan att anträffa någon person. Det är oklart vad/om något stulits. En anmälan har upprättats gällande stöld genom inbrott. 

03:06: En anmälare ringde in och observerade rörelse vid de gamla tågvagnarna i Pershyttan och misstänkte stöldförsök. Polisen kontrollerade en man på platsen och hittade bland annat brytverktyg i hans bil. Mannen är i 40-årsåldern och misstänks för brott mot knivlagen, narkotikabrott avseende innehav, häleri och förberedelse till stöld. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra