Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Natten i Örebro län har varit lugn polisiärt sett. Nedan följer några av de ärenden som hanterats under natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten i Örebro län har varit lugn polisiärt sett. Nedan följer några av de ärenden som hanterats under natten.

Örebro, Kumla, Stenevägen, Viagatan, Örebro län

Kumla

05:15: Polisen genomförde en trafikkontroll på Stenevägen/Viagatan där 4 bilister fick trafikböter och 1 körkort omhändertogs. 

Örebro

03:05: Polisen har upprättat en anmälan om försök till stöld genom inbrott efter att en man setts lysa in i fönster med en ficklampa i ett bostadsområde på Väster. Mannen ska också lyst in i bilar och brutit på ett fönster med någon form av tillhygge. Mannen lämnade sedan platsen. Polisen sökte efter mannen men anträffade inte honom. Brytmärken på ett fönster konstaterades och polisen har förhört vittnen och fotodokumenterat. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra