Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Degerfors Kommun, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning från Örebro län

Örebro, Degerfors Kommun, Örebro län

Degerfors
22.51: SOS-alarm meddelar att en singelolycka skett i Degerfors kommun. Tre personer drabbade. En av dessa är skadade, ej allvarligt. Föraren, en man i 20-årsåldern blir misstänkt för brott. Ett ordningsföreläggande utfärdas av patrullen på plats. En person åker med ambulans till sjukvården.

Örebro
23.05: På en nattklubb i Örebro anträffar en ordningsvakt flertalet kartor med misstänkt narkotikaklassade tabletter. Polis beordras till platsen. En anmälan upprättas gällande narkotikabrott, innehav. Misstänkt efter utredningsåtgärder är en kvinna i 40-årsåldern.

00.12: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist i centrala Örebro. En man i 20-årsåldern blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Beslut om att medta mannen på provtagning inhämtas från behörig beslutsfattare. En anmälan gällande rattfylleri under påverkan av alkohol upprättas, misstänkts körkort omhändertas.

02.52: Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Örebro. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en man i 40-årsåldern, ägnar sig åt taxiverksamhet utan tillstånd. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande olovlig yrkesmässig trafik.

02.55: Polispatrull blir beordrade till en adress i Degerfors. På platsen har en taxichaufför haft en körning, två personer har vägrat betala för resan och även försök att tilldela chauffören slag. En anmälan gällande ringa bedrägeri samt ofredande upprättas av polispatrullen. Utredningen kommer handläggas vidare av utredare för att söka gärningsmän.

03.55: SOS-alarm meddelar att en singelolycka skett i norra delarna av Örebro. En personbil har kört in i en sten och voltat. På platsen anträffas två personer, båda är män och i 40-årsåldern. Utredningsåtgärder vidtas, fynd på platsen tas i beslag för teknisk undersökning. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas. Ingen är frihetsberövad i ärendet och inga personskador är inrapporterade.

Patruller har också hanterat omhändertagande enligt lob, lag om omhändertagande enligt berusad person. Trafikolyckor med vilt är hanterat. Ärenden med psykisk ohälsa har förekommit.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra