Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Sköllersta, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Örebro län.

Örebro, Sköllersta, Karlskoga, Örebro län

Sköllersta
23.20: Fullt utvecklad brand i garage/ förråd. Det finns inga naturliga omständigheter om varför branden har startat, en anmälan gällande mordbrand är därför upprättad. Brandplatsen kommer undersökas av polisens tekniker efter att platsen svalnat. Området är avspärrat till dess.

Örebro
23.21: En man i 20-årsåldern kontrolleras i city. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. En polisanmälan gällande narkotikabrott/ ringa, eget bruk är upprättad.

00.07: En man i 55-årsåldern kontrolleras och vid visitation anträffas en icke ringa mängd misstänkt narkotika. En polisanmälan gällande narkotikabrott/ innehav upprättas. Mannen är inte frihetsberövad.

00.23: En man i 50-årsåldern misstänks för försök till misshandel samt våldsamt motstånd på en nöjeskrog i centrala Örebro. Mannen omhändertas också enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

Karlskoga
01.13: En man i 30-årsåldern misstänks för narkotikapåverkan i samband med omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person. Omhändertagande initieras av en ordningsvakt på en nöjeskrog i Karlskoga.

Örebro
04.40: En restaurang i centrala Örebro fått en ruta krossat. En gärningsman har sedan berett sig tillträde till lokalen och tillgripit okänt gods. Ingen person är frihetsberövad.

Polispatruller har genomfört flertalet person och fordonskontroller. Flertalet omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person är genomförd under kvällen/ natten. Det har även hanterats flertalet ärenden kring psykisk ohälsa. Flertalet viltolyckor har också inträffat, inga personskador är inrapporterade.

Mest läst av andra