Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örebro Kommun, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Örebro.

Örebro, Örebro Kommun, Kumla, Örebro län

Örebro kommun
23.15: En man 30-årsåldern grips av polispatrull efter att han misshandlat en kvinna han har en relation med. Även ett minderårigt barn uppges ha blivit slaget. Brottsplatsen är avspärrad för tekniskundersökning. Det saknas uppgifter om skadeläge på kvinnan och barnet. Mannen anhölls av åklagare under natten misstänkt för misshandel. Mannen misstänks även för barnfridsbrott.

Örebro
01.07: En kvinna i 35-årsåldern misstänks för försök till stöld efter att hon ertappas i anslutning till ett källarförråd på en adress på väster i Örebro. Ärendet initierades efter att ett vittne ringde och tipsade polisen. Kvinnan frihetsberövades inte utan avlägsnades från platsen.

Kumla
01.18: En man i 20-årsåldern kontrolleras och misstänks att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Det har inträffat 4 viltolyckor under natten, en älg och en hjort samt två rådjur. Inga personskador är inrapporterade i samband med olyckorna. Polispatruller har utfört ett stort antal fordon samt personkontroller under natten.

Mest läst av andra