Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Vretstorp, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Vretstorp, Karlskoga, Örebro län

Örebro, rån
22.59: Man i 30-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han blivit utsatt för ett rån. Mannen har blivit avhänt mobiltelefon samt elcykel. Utredningsåtgärder är vidtagna men ingen person är frihetsberövad.

Vretstorp, sexuellt ofredande
01.11: Polispatrull upprättar anmälan sexuellt ofredande vid en offentlig tillställning då målsäganden blivit utsatt för brott, vittnen finns till händelsen, förundersökning pågår.

Örebro, rattfylleri
01.15: Polispatrull genomför stopp och kontroll på A-traktor och dess förare som är en tonårig pojke. Pojken blåser positivt i sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Pojken medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Vårdnadshavare kontaktade.

Örebro, ringa misshandel
02.20: En kvinna i 30-årsåldern kontaktar polispatrull som besöker en krog i trygghetsskapande syfte i centrala Örebro. Kvinnan uppger att hon blivit knuffad och en okänd person varpå hon föll till marken. Patrull upprättar anmälan ringa misshandel, ingen gärningsperson är identifierad eller misstänkt.

Karlskoga, misshandel
02.32: Samtal inkommer polisen om att flera personer slåss i centrala Karlskoga. Polispatrull beordras till platsen och anträffar en person med viss skadebild som kan misstänkas varit inblandad i bråket. Mannen vill inte medverka i utredning och nekar sjukvård. Polispatrull upprättar anmälan misshandel med okänd gärningsperson.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Det har omhändertagits tre personer enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person. Flera samtal har inkommit om störande musik som spelats från fordon. Ett högt inflöde av ärende har medfört hård belastning på polisen.

Händelsekarta

Laddar karta...