Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Askersund, Karlskoga, Kumla, Kvarntorp, Brunnsparken, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer några ärenden polisen hanterat under natten i Örebro län.

Örebro, Askersund, Karlskoga, Kumla, Kvarntorp, Brunnsparken, Örebro län

Askersund

En man greps inatt misstänkt för misshandel mot en kvinna som han lever i nära relation med. Han är är även misstänkt för barnfridsbrott då barn befunnit sig på adressen. 

Karlskoga 

01:37: Polisen kontrollerade en bilist i Karlskoga efter tips om misstänkt rattfylleri. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåste positivt och fick följa med polis för ytterligare provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri. 

Kumla

23:18: Polisen kontrollerade en bilist i Kumla. Föraren, en man i 40-årsåldern, uppvisade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med polis för provtagning. En anmälan har upprättats gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott avseende eget bruk och olovlig körning. 

23:59: Polisen kontrollerade en bilist på riksväg 51 i Kvarntorp. Föraren, en man i 50-årsåldern, fick genomgå provtagning efter att ha uppvisat tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott avseende eget bruk och vårdslöshet i trafik. 

Örebro

23:18: Polisen fick samtal om 3 personer som stått på en bro utanför Brunnsparken i Örebro och kastat ägg och stenar på bilar. Polisen har hållit förhör med anmälaren, dokumenterat skadorna och upprättat en anmälan om skadegörelse. Personerna sprang från platsen och har inte anträffats av polis. 

00:29: Ordningsbot har utfärdats till en man i 20-årsåldern som urinerat offentligt på Öster i Örebro. 

02:38: En man i 20-årsåldern blev omhändertagen av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer på en krog i Örebro. Han misstänks för våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott avseende eget bruk. 

Mest läst av andra