Skadegörelse Det har varit väldigt stökigt i Västhaga runt McDonalds

Västhaga, Örebro, Örebro län

Flera polispatruller har varit på plats med anledning av att ett stort antal barn och ungdomar har befunnit sig där. De flesta av dem är i de yngre tonåren men eventuellt har det också handlat om ännu yngre barn.

En skadegörelse har skett inne på McDonalds vilket fick till följd att personalen beslutade att stänga restaurangen för att bara hålla öppet på Drive Thru. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse.

En parkeringsvakt kunde inte utföra sitt jobb på grund av att flera ungdomar var väldigt närgångna och polisen fick mota bort ungdomar från parkeringsvakten så att denne kunde utföra sitt jobb.

En person har kastat en så kallad banger mot en polispatrull så att en polis fick ont i öronen och fick uppsöka sjukvård för kontroll av hörseln. Polisen skriver anmälan om våld mot tjänsteman.

Polisen har kontrollerat ett stort antal barn och ungdomar på platsen och man har också kört hem flera av dem till deras föräldrar.

Det är oklart hur många barn och ungdomar som har befunnit sig på platsen men runt midnatt gjorde polisen bedömningen att stämningen hade lugnat ner sig så pass mycket att de kunde lämna platsen och då befann det sig ett 30-tal personer kvar i området.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Löderup.

Ystad, Skåne län

Larm inkommer om en brand i en villa på Österlenvägen. Polis och räddningstjänst är på plats. LV1017...