Karta som med röd fyrkant ramar in Frövi, Fellingsbro, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Tre personer är misstänkt för inbrott i Frövi.

Frövi, Fellingsbro, Lindesberg, Örebro län

Vid 13.30-tiden idag fick polisen samtal om att det hade varit ett inbrott i en bostad i Frövi. Vittnen har sett två personer springa från platsen någon timme tidigare och åkt iväg i en personbil i hög fart. 

Aktuell bil stoppas vid 16-tiden i Fellingsbro. I bilen färdades tre personer. Polisen hittade gods i bilen som kan höra ihop med inbrottet tidigare under dagen i Frövi.

Samtliga tre personer i bilen, tre män, är frihetesberövade som misstänkta för stöld genom inbrott.Bilen de färdades i är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Polisen kommer att hålla förhör med de misstänkta och därefter kommer en åklagare att besluta om de skall vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra