Karta som med röd fyrkant ramar in Karlskoga Busstation, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld En man är frihetsberövad som misstänkt för grov stöld.

Karlskoga Busstation, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro län

Polisen skickar flera patruller till Karlskoga busstation med anledning av att ett överfallslarm har skickats från en buss.

Det kommer information om att bussen har lämnat busstationen i riktning mot Kristinehamn och en polispatrull kör ikapp bussen och den stannar.

På bussen visar det sig vara en man som inte har velat betala för sig och att det hade blivit lite stök i samband med detta. Inget brott har dock begåtts i samband med detta men den stökiga mannen, en man i 20-årsåldern,  får kliva av bussen och polisen kontrollerar honom.

Vid kontroll av mannen anträffas en väska som verkade vara preparerad på något sätt så att det inte ska larma då man går igenom larmbågar i butiker. I väskan fanns det även en större mängd olika parfymer som patrullen tror är stulna.

Mannen frihetsberövas därför som misstänkt för grov stöld. Man kommer hålla ett förhör med mannen och därefter får en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra