Karta som visar ungefär var händelsen Stöld: En man i 30-årsåldern misstänks för misshandel och ofredande i samband med att butikspersonal grep honom för ringa stöld inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld En man i 30-årsåldern misstänks för misshandel och ofredande i samband med att butikspersonal grep honom för ringa stöld

Kumla, Örebro län

Personal gjorde ett s.k. envarsgripande efter att mannen ertappats med att stjäla från ett matvaruhus i Kumla. I samband med detta uppträdde mannen aggressivt och hotfullt och spottade omkring sig. 

P.g.a. mannens aggressiva beteende tvingade flera ur personalen hjälpa till att hålla kvar mannen tills polis anlände. Mannen lyckades bl.a. slå en ur personalen i magen. Då polis anlände lugnade mannen ner sig och patrullen kunde identifiera honom.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld (snatteri), misshandel i ett fall och ofredande mot två ur personalen. Efter utredningsåtgärder avlägsnades mannen från platsen av patrullen.

Mest läst av andra