Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Flera bilister har kolliderat på E18/ E20 norrgående i Örebro

Örebro, Örebro län

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en befarad kökrock på E18/ E20 i Örebro. Initiala uppgifter gör gällande att det är sju personer drabbade och att det ska finnas skada på person.

Trafiken påverkas av olyckan och vägen är delvis blockerad.

Övrig trafik ombeds att sänka hastigheten och iaktta försiktighet och visa respekt genomet situationen. Det kan även befinna sig räddningspersonal på vägbanan varför det är viktigt att vara uppmärksam.

Uppdaterad:

Olyckan har anträffat i norrgående fil.

Uppdaterad kl. 16.41:

Bärgare har anlänt platsen, två fordon behöver assistans med flytt/ bärgning. Det är totalt tre bilister inblandade i olyckan, två av dess förare misstänks för brottet att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon. Polispatrull har utfärdat ordningsföreläggande/ böter till dessa förare som är en kvinna i 45-årsåldern samt en man i 55-årsåldern.

Med anledning av olyckan har det uppsått kö längs hela E20 från Kumla till olyckplatsen. Prognos för när bärgning är klar och vägen åter fri saknas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...