Karta som med röd fyrkant ramar in Hertig Karls Allé, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka I Hertig Karls allé, i norrgående körfält nära Tegnérskolan har en trafikolycka inträffat.

Hertig Karls Allé, Örebro, Örebro län

Inringare uppger att det ska vara 4-5 fordon inblandade, och 7 personer. Polispatrull är på plats men det finns ännu ingen information om skadeläge eller trafikproblem.

Uppdatering 07:45.                                                                                                                                                      Det råder totalstopp i norrgående riktning. Två bilar har bärgats av de fem som varit inblandade. fortfarande ingen information om personskador eller misstanke om brott.

Uppdatering 09:00.                                                                                                                                                     Två av de inblandade personerna har förts med ambulans till sjukhus med nacksmärtor. En av förarna, en man född 1967, rapporteras misstänkt för vållande till kroppsskada genom att ha varit ouppmärksam i trafiken.

Mest läst av andra