Karta som med röd fyrkant ramar in Gillersvägen, Sikforsvägen, Hällefors, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, smitning från En fotgängare blev vid 07:30-tiden, i centrala Hällefors, påkörd av en personbil som lämnade platsen utan att stanna.

Gillersvägen, Sikforsvägen, Hällefors, Örebro län

Olyckan skedde i korsningen Gillersvägen/Sikforsvägen. Det var en kvinna i 30-årsåldern som påkördes. Hon har förts med ambulans till vårdcentralen i Hällefors med skador som inte bedömdes vara allvarliga.

Polispatrullen som hanterade ärendet så har den drabbade kvinnan uppgett att det var en vit eller silverfärgad bil som körde på henne och sedan smet från platsen. Dessutom har hon uppgett att en kvinna med en mindre hund måste ha bevittnat händelsen. Denna kvinna är polisen angelägna om att komma i kontakt med. 

Polisen kommer att upprätta en anmälan om trafikolycka med brottsrubriceringen olovligt avvikande från trafikolycksplats.

UPPDATERING: Kvinnan med hunden som efterfrågades i texten ovan har hört av sig till polisen. Hon hade mycket riktigt bevittnat händelsen.

Mest läst av andra