Karta som med röd fyrkant ramar in Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våld/hot mot tjänsteman En butiksväktare som ingrep mot en butikstjuv utsattes för både våld och hot från honom och hans två kamrater.

Karlskoga, Örebro län

I samband med att väktaren grep en man i 20-årsåldern som stulit varor från en butik, satte sig denne till motvärn. Mannen befann sig där tillsammans med två andra män vilka också på olika sätt angrep väktaren.

Väktaren, som är en kvinna, lyckades hålla kvar tjuven tills polis kom till platsen ca fem minuter senare. Även de andra männen var kvar på platsen.Väktaren har fått ta emot både knuffar, slag och verbala hot från de tre. Väktaren har inte fått några fysiska skador annat än ömhet av slagen och knuffarna.

Tvuven är misstänkt för ringa stöld, våld och hot mot tjänsteman samt förgripelse mot tjänsteman. En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman och en man i 25-årsåldeern är misstänkt för hot mot tjänsteman. Ingen av männen frihetsberövades.

Mest läst av andra