Karta som med röd fyrkant ramar in Hällestad, Sonstorp, Grytgöl, Finspång, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Man i 25-årsåldern försvunnen i Hällestad.

Hällestad, Sonstorp, Grytgöl, Finspång, Östergötlands län

12.40 polisen fick samtal om att en man i 25-årsåldern skulle ha försvunnit från sin bostad mellan Sonstorp och Grytgöl. anhöriga ringde och är oroliga för mannens hälsa.

13.14 polisen är framme på platsen för försvinnandet och påbörjat ett sökarbete med polishund.

Den saknade mannen är i 25-årsåldern, ca 170 cm lång och smal. Han har mellanblont kortklippt hår. Han var vid försvinnandet iklädd en ljus tjock tröja, jeans och gymnastikskor.

Den som tror sig se mannen eller veta var han befinner sig uppmanas att ringa polisen omedelbart via 112.

15.40 polisen beslutar om räddningstjänst enligt lagen om skydd mot olyckor.

18.45 polisen har sökt med stora resurser, med och utan hundar under hela eftermiddagen. Även UAS, (drönare) har använts fram till mörkrets inbrott. Nu har en polishelikopter anlänt för att biträda från luften med värmekamera. Sökandet her skett i anslutning till vägar, i skogspartier och i och vid byggnader utan att han har anträffats.

21.35 sökandet pågår med oförminskad styrka men den försvunne är ännu inte anträffad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra