Försvunnen person Polisen önskar allmänhetens hjälp i sökandet efter försvunnen kvinna.

Flistad, Snippen, Klockrike, Linköping, Östergötlands län

12:45 Polisen tog emot samtal från personal på ett boende i Flistad, Linköping kommun. En kvinna i 20-årsåldern lämnade boendet klockan 10:20 på förmiddagen och har sedan dess inte kommit tillbaka. Personalen på boendet och kvinnans föräldrar är oroliga att hon skulle skada sig själv eller virra bort sig i terrängen.

Kvinnan sågs lämna boendet till fots i riktning mot Kulla och en gård som heter Snippen. Polisen söker efter kvinnan i området med flera polispatruller, däribland hundförare med polishund.

Den försvunna kvinnan är i 20-årsåldern, 165-170 cm lång, normal kroppsbyggnad och har långt brunt hår. När hon försvann var hon klädd i en mörkbeige jacka. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon behöver ta mediciner regelbundet. Detta gör polisen extra angelägen om att hitta kvinnan så fort som möjligt.

Polisen är angelägen om att få in tips från boende i området Flistad/Kulla/Klockrike om man tror att man kan ha sett kvinnan. En bild på henne finns på Polisen Linköpings Facebooksida. Den som har tips att lämna bör kontakta polisen på telefon 114 14 eller 112 om läget är akut och be att bli kopplad till polisens ledningscentral.

16:19 Kvinnan anträffades av en polispatrull i ett skogsparti precis i anslutning till gården Snippen. Hon verkar välbehållen och oskadd. 

Mest läst av andra