Karta som med röd fyrkant ramar in Ljung, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunnen person utanför Linköping.

Ljung, Linköping, Östergötlands län

11:41 Polisen söker efter en försvunnen man i trakterna runt Ljung utanför Linköping. LSO enligt lagen om skydd mot olyckor är öppnad med syfte att hitta den försvunna.

Mannen sågs senast vid 11-tiden igår. Polisen arbetar med informationsinhämtning och följer det vi kallar ledstänger. Med det menas vägar och stigar där mannen normalt vistas.

Polisen har också hundar på plats samt en helikopter till vår hjälp. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott i samband med försvinnandet.

Mannen är cirka 180 centimeter lång och väger dryga 50kg. Mannen KAN vara klädd i lila jacka och gråa byxor samt gummistövlar.

Ser du mannen kontakta polisen via 112.

Uppdatering 17:10: Mannen har hittats välbehållen av polispatrull. Han ska vara vid god vigör efter påträffandet och polisen avslutar därmed sökinsatsen i området. Det finns i nuläget inga misstankar om brott kopplade till ärendet.

Mest läst av andra