Karta som med röd fyrkant ramar in Borensberg, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker försvunnen man från Borensberg.

Borensberg, Motala, Östergötlands län

09.45 polisen fick samtal om att en man har försvunnit från sin bostad igår eftermiddag, i Borensberg, Motala. Det finns skäl att anta att mannen inte mår bra, varför det är engeläget att han hittas.

Mannen, som är 35 år gammal är 177 cm lång och har normal kroppsbyggnad. Hans hårfärg är mörkbrun, men har nu rakat huvud.

Mannen kan vara ikädd jeansshorts, svart munktröja, grönsvarta skor och svart keps. Han kan bära på en ryggsäck med bland annat kläder vilket gör att hans klädsel kan ha ändrats.

Polisen har påbörjat en eftersöksinsats och just nu söker tre polispatruller efter mannen i Borensberg med omnejd och på andra platsen dit man tror att han kan ha sökt sig.

Polisen behöver även allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser. Den som tror sig se eller ha sett mannen, eller ha annan information att lämna, vänligen ring polisen direkt på 114 14 eller om det brådskar 112.

14.57 mannen är fortfarande inte anträffad. Polisen har nu sökt i det område och på de platser där sannolikheten har bedömts som störst att han skulle kunna finnas. Eftersom han nu inte har anträffats i det området övergår nu sökandet i ett annat skede och kommer framöver att koncentreras till de platser där allmänheten har informerat polisen om att han kan finnas på. Mannen bedöms vara i sådan fysisk kondition att han kan ha lämnat området omkring Borensberg.

Mannen är efterlyst som försvunnen vilket kommer att framgå i eventuella kontakter med polisen varhelst det sker.

Denna text kommer att uppdateras.

Mest läst av andra