Karta som med röd fyrkant ramar in Backegatan, Väga, Vadstena, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker försvunnen 89-årig kvinna. KVINNAN ÄR ÅTERFUNEN

Backegatan, Väga, Vadstena, Östergötlands län

17.00 Polisen söker efter en försvunnen äldre kvinna. Kvinnan sågs senast i sin lägenhet på Backegatan i centrala Vadstena, vid klockan 07.30 på tisdagen.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring kvinnans bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.

Kvinnan är 89 år, cirka 158 centimeter lång och väga cirka 75 kilo. Kvinnan uppges ha lite svårt att gå och hon bär hörapparat. Kvinnan är kortklippt och har håret i en bakåtstruken frisyr. Hon hade vid försvinnandet med sig en grå väska och var eventuellt klädd i en grå/grön jacka av vaxad modell. På fötterna hade hon eventuellt ett par svarta skor med lite lack på.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att kvinnan kan hittas. Den som har tips att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller 112.

UPPDATERING:

18.03 Kvinnan har återfunnits välbehållen.

Mest läst av andra