Karta som med röd fyrkant ramar in Motala, Ljungsbro, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Grov misshandel, Linköpings Resecentrum. Fyra personer anhållna under morgonen.

Motala, Ljungsbro, Linköping, Östergötlands län

Strax innan kl. 03.30 inkom samtal från en ung man som uppgav att han en stund dessförinnan blivit misshandlad vid Resecentrum I Linköping.

När mannen ringde till polisen befann han sig på ett tåg mot Motala, där en polispatrull kunde möta upp och tala med honom.

Målsäganden berättade att han blivit skuren i ansiktet, han hade även en skada i ansiktet som tyder på att han blivit skuren med någon form av vasst föremål. Han fick hjälp att ta sig till sjukhus för att få sin skada omsedd.

Bråket verkar ha sin upprinning i en tidigare despyt mellan gärningsmännen och målsäganden på en krog i centrala Linköping. 

Under utredningens gång fick polisen en uppgift om fyra unga män som skulle ha varit inblandade i misshandeln, dessa kunde lokaliseras till en lägenhet i Ljungsbro där de hämtades in till förhör.

Efter förhör anhölls de fyra av åklagare.

Samtliga inblandade i ärendet är i 20-årsåldern.

Ärendet rubriceras som grov misshandel, utredningen fortsätter under lördagen varvid ärendet inte kan kommenteras vidare just nu.   

 

Polisen Östergötland

Mest läst av andra