Karta som med röd fyrkant ramar in Fogdegatan, Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Man skadad i handen. Kvinna gripen misstänkt för grov misshandel.

Fogdegatan, Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län

16.50 Polisen larmades till ett bråk på Fogdegatan i Skäggetorp, Linköping. En man hade en skärskada i en hand, och enligt larmet skulle en kvinna ha skadat honom inne i en lägenhet. Flera polispatruller skickades till adressen.

16.54 Första polispatrullen kom till platsen. Kvinnan var kvar i bostaden. Den skadade mannen hade lämnat lägenheten och anträffades i närheten. Han var inte allvarligt skadad. Polis kunde så småningom plåstra om mannen och ambulansen återkallades.

17.06 Polisen gick in i lägenheten och fick kontroll på kvinnan. Det ska ha gått lugnt till. Hon greps senare, misstänkt för grov misshandel. Kvinnan är i 25-årsåldern.

Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning. Polisen inledde arbetet med övriga utredningsåtgärder som att förhöra inblandade och eventuella vittnen, undersöka om föremål ska tas i beslag och upprätta en anmälan om grov misshandel.

Orsaken till bråket är än så länge oklar.

Den skadade mannen kördes till sjukhuset av polis för att se över skadorna.

Polisen Östergötland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra