Karta som med röd fyrkant ramar in Ekholmsvägen, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Grov misshandel i relation.

Ekholmsvägen, Linköping, Östergötlands län

17.36 samtal till polisen om att en person ska ha blivit misshandlad utomhus på Ekholmsvägen i Linköping. En man ska vara påväg till sjukhus med anledning av en skada som ska orsakats av ett vasst föremål.

17.37 polisen är på väg för att utreda vad som kan ha hänt.

17.50 polisen har lokaliserat en förmodad brottsplats och polisen spärrar av ett område för en kommande kriminalteknisk undersökning.

18.15 polisen har fått fram uppgifter som tyder på att en man i 20-årsåldern ska ha skadats ytligt i en arm av ett vasst föremål. Den som misstänks ha förorsakat skadan är en kvinna i 20-årsåldern som mannen har en relation med. Polisen inleder en förundersökning om grov misshandel. Den misstänkta kvinna är gripen på en annan plats i Linköping. Polisen har påbörjat ett arbete för att säkra bevisning i olika former.

21.04 den misstänkta kvinnan är anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel. Frågor om den fortsatta förundersökningen ställs till åklagarmyndigheten.

Mest läst av andra