Karta som visar ungefär var händelsen Misshandel,  grov: Man förd till sjukhus efter grov misshandel utomhus. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Man förd till sjukhus efter grov misshandel utomhus.

Lustigkullevägen, Motala, Östergötlands län

17:05 Polisen larmades till Lustigkullevägen i Motala med anledning av en misshandel. Polisen möttes av en skadad man och ambulans kallades till platsen. Mannen, som är i 20-årsåldern, blödde och hade ont. Han ska ha blivit slagen och sparkad på flera ställen på kroppen. Han fördes till sjukhus för vård. En utredning om grov misshandel påbörjades.

Polisen har kunnat hålla ett kortare förhör med den skadade mannen. Misshandeln visade sig ha ägt rum tidigare under eftermiddagen utomhus på Lustigkullevägen. Polisen larmades till ett pågående bråk klockan 14:15 men när polisen kom till platsen hade de inblandade lämnat och polisen hittade då varken den drabbade eller gärningspersonerna.

18:49 Polisen grep en man i övre tonåren misstänkt för grov misshandel. Han fördes till polisstationen för förhör.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra