Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östantill, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov

Man gripen för misshandel

Östantill, Norrköping, Östergötlands län

Polisen larmades vid 15-tiden till en adress i Östantill med anledning av att inringare sett en blodig kvinna utomhus. Enligt uppgift har en man inomhus utdelat slag på olika sätt som skadat målsägaren.

Polisen har lokaliserat mannen, som är i 55-årsåldern, och gripit honom misstänkt för grov misshandel. Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Förhör av vittnen och inblandade ska utföras.

Den här typen av misstänkt  brottslighet kan bara bekämpas gemensamt av samhället. Samverkan är avgörande, med kommuner, socialtjänst, vården, psykiatrin, Kriminalvården och frivilligorganisationer. Informationsdelning är centralt och det lagliga stödet för att bryta sekretess när våld i relation kan misstänkas måste användas i högre grad för att kunna stoppa våldet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...