Karta som med röd fyrkant ramar in Söder Tull, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Polisen söker vittnen efter misshandel vid Söder Tull.

Söder Tull, Norrköping, Östergötlands län

11.25 Via samtal till 112 larmades polisen om ett bråk vid Söder Tull i centrala Norrköping. Initiala uppgifter sade att en person hade jagat en annan, men att bägge personerna hade lämnat platsen för bråket. Flera polispatruller beordrades till platsen.

11.29 Första patrullen anlände och inledde direkt sökandet efter en misstänkt gärningsman. Samtidigt kom uppgifter om att en person som hade skadats i bråket befann sig ombord på en buss i närheten.

11.31 Ambulans tillkallades. Patrullen hade funnit en man i 40-årsåldern som fått sårskador. Det är okänt hur skadorna har uppstått. Personen var vaken och talbar, och bedömdes inte ha livshotande skador. Ambulans återkallades, och istället fördes mannen till akutmottagningen av en polispatrull.

12.00 Bevis säkrades på den misstänkta brottsplatsen. En utredning om grov misshandel har inletts. Polisen inledde arbetet med att förhöra vittnen, samt personen som körts till akutmottagningen.

Vittnen till händelsen, eller andra som har uppgifter om händelsen, uppmanas kontakta polisen på 114 14.

Polisen Östergötland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra