Karta som med röd fyrkant ramar in Munkhagsgatan, Kallerstadsrondellen, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Polis stoppade bil i rondell efter larm om misshandel.

Munkhagsgatan, Kallerstadsrondellen, Linköping, Östergötlands län

11.49 Polisen fick larm om att en man hade blivit misshandlad utomhus på Munkhagsgatan i Linköping. Flera personer skulle sedan ha lämnat i en bil. En av de personerna skulle eventuellt ha haft ett skjutvapenliknande föremål i handen i samband med misshandeln.

11.58 En polispatrull fick stopp på den aktuella bilen i Kallerstadsrondellen. Fem personer satt i bilen. Flera polispatruller anslöt och trafiken stoppades i rondellen.

13.15 Polisen arbetade fortfarande med att få klarhet i vad som har hänt. Två av de som satt i bilen togs till polisstationen, misstänkta för ringa narkotikabrott. Ingen har gripits och ingen var allvarligt skadad. Något vapen hade inte hittats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra