Karta som med röd fyrkant ramar in Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man blev aggressiv under

Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län

14:53 Polisen larmades till en lägenhet i Skäggetorp med anledning av ett bråk i en lägenhet, där det pågick en fest. En man uppgavs slå sönder saker. Under tiden som polispatrull var på väg till platsen lämnade den aggressiva mannen lägenheten till fots.

15:00 Polis var på plats och samtalade med personerna som fanns var i lägenheten samtidigt som flera patruller letade efter aktuell man i området.

15:14 En polispatrull kontrollerade en man som stämde på det uppgivna signalementet. Mannen som var kraftigt påverkad fick följa med och sova ruset av sig i polisens arrest.

Efter att ha pratat med de som befann sig i lägenheten med mannen misstänks han för misshandel mot en kvinna i 25-årsåldern, samt skadegörelse genom att ha slagit sönder saker i lägenheten. 
 
Mannen, som är i 25-årsåldern, är i nuläget inte gripen men kommer att förhöras när han har nyktrat till.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra