Karta som med röd fyrkant ramar in Trädgårdstorget, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man anträffad skadad på Trädgårdstorget.

Trädgårdstorget, Linköping, Östergötlands län

16:00 Polisen fick samtal om att en skadad person befann sig på Trädgårdstorget i Linköping. Flera polispatruller beordrades omedelbart till platsen.

16:15 Den skadade personen har avförts med ambulans till sjukhus. Hur personen har skadats går i nuläget inte att säga. Polisen kan inte heller uttala sig om skadeläget för personen. Polisen jobbar på plats med att prata med personer som har uppgifter att lämna kring händelsen.


17:10 Polisen har kunnat lämna trädgårdstorget. Det är i nuläget inte känt var personen har varit när skadorna har tillfogats. Brottsplatsen är alltså ännu inte bekräftad.

Händelsen utreds som försök till mord.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett hela eller delar av händelsen. Det är också angeläget att den som har andra uppgifter att lämna om händelsen kontaktar polisen genom att ringa 112/114 14 eller går in på en polisstation. Det finns alltid en rättighet att vara anonym.

Mest läst av andra