Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Tre personer i bråk i centrala Linköping.

Linköping, Östergötlands län

18:51 Polisen larmades till centrala Linköping med anledning att ett bråk utomhus. Tre män var inblandade i en misshandel.

Flera polispatruller involverades i ärendet. Poliserna har kontrollerat tre män som misstänks vara inblandade i bråket. Männen är i 25-, 30-, respektive 35-årsåldern.

Två anmälningar om misshandel kommer att skrivas. De tre männen är både misstänkta och målsägande i ärendena.

Alla inblandade var vakna och talbara. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuella personskador i samband med bråket. Ingen greps.

I samband med detta ärende ska en polisbil ha varit inblandad i en mindre sammanstötning. Under framkörning kolliderade polisbilen med en annan bilist. Ingen person skadades i samband med denna sammanstötning. Det rör sig endast om lättare plåtskador, främst på den andra bilen.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra