Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Misshandel Man greps för misshandel och hot.

Norrköping, Östergötlands län

08.06 flera inringare kontaktade polisen om att det var väldigt högljutt i en viss bostadslägenhet i Norrköping.

08.07 två polispatruller är på väg till platsen.

08.09 polisen är framme på platsen och börjar ta reda på vad som hänt.

08.25 polisen har nu fått misstankar om att en man kan ha gjort sig skyldig till misshandel och olaga hot mot en kvinna han har någon typ av relation med. Mannen, som är i 30-årsåldern greps och fördes till polisstationen för förhör. En förundersökning om dessa båda brott samt ringa narkotikabrott eget bruk är nu inledd.

09.10 polisen har nu genomfört inledande utredningsåtgärder och den drabbade, som är en kvinna i samma ålder som den misstänkte har nu förhörts. Kvinnan verkar ha blivit slagen i ansiktet och därefter fått smärta och svullnader samt att hon har blivit hotad till livet av den gripne. Hon behövde inte ambulanssjukvård.

11.05 polisen arbetar nu vidare med utredningen. Den gripne har fått genomgå en provtagning för att utreda om han är drogpåverkad och snarast när det är möjligt kommer han att delges misstanke om misshandel, olaga hot samt ringa narkotikabrott och även förhöras om sin inställning till brotten. Därefter kommer åklagare att besluta om den fortsatta förundersökningen.

Mest läst av andra