Karta som med röd fyrkant ramar in Vasaparken, Södra Promenaden, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misshandlad i Vasaparken.

Vasaparken, Södra Promenaden, Norrköping, Östergötlands län

17.05 Det kom larm om bråk vid Vasaparken, nära Södra Promenaden i höjd med tingsrätten. Vittnen hade mött en skadad man, som skulle ha misshandlats med ett tillhygge. Flera polispatruller larmades ut till platsen.

17.13 Polis på plats. Ambulanspersonal tog hand om mannen, som var vaken och talbar. Han är i 30-årsåldern.

17.27  Polisen påbörjade avspärrning av delar av Vasaparken för teknisk undersökning. Misshandeln ska ha skett nära sommarcaféet i parken.

Dessutom arbetade patrullerna med att prata med folk på platsen för att försöka ta reda på vad som har hänt. Mannen ska ha misshandlats av flera personer, någon av dem ska ha använt ett tillhygge.

Ingen är gripen i nuläget.

19.25 Polisen har gripit en man i 20-årsåldern. Han greps på Hagebygatan, vid bron som går över Söderleden, vid 18-tiden. Det var vittnesuppgifter som ledde fram till gripandet. Mannen är misstänkt för försök till mord.

19.54 Avspärrningen var hävd.

20.57 Efter förhör fattade åklagare beslut om att mannen ska anhållas. Ärendet leds därmed nu av åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra