Karta som med röd fyrkant ramar in Hageby, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök En person till sjukhus efter misshandel i Hageby.

Hageby, Norrköping, Östergötlands län

21.21 Polis larmades till en misstänkt misshandel vid Mirum Galleria, Hageby. En person ska enligt inringare ha blivit attackerad och misshandlad utomhus.

21.25 Polis på plats.

21.38 En målsägande har påträffats skadad på platsen, och har lastats i ambulans med befarade allvarliga skador. Flera polispatruller arbetar just nu på platsen.

22.00 En avspärrning har gjorts av brottsplatsen och polisens tekniker kommer att genomföra en teknisk undersökning. En förundersökning om försök till mord har inletts. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller frihetsberövad.

Kl. 00.00 Uppdatering av mordförsöket i Norrköping.

Utredningsåtgärder pågår i ärendet och med detta avses vittnesförhör och brottsplatsundersökning med kriminaltekniker. Den skadade mannen är född i början av 80-talet. Han vårdas på sjukhus och har inte kunnat förhöras. Tre personer har gripits i ärendet. De gripna är två män och en kvinna. Deras roll i ärendet håller på att utredas. I övrigt kan ingen mer information lämnas i nuläget

Uppdatering av VB Lars-Göran Nilseryd

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra