Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölby, Skänninge, Svedengatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld Två män gripna för tillgrepp av motorcyklar.

Mjölby, Skänninge, Svedengatan, Linköping, Östergötlands län

Polisen fick under eftermiddagen samtal från Mjölby och Skänninge där två motorcyklar setts framföras vårdslöst i trafiken. Polis har sökt efter motorcyklarna men lyckades inte då att lokalisera dem.

19:49 Polisen fick ett nytt samtal från en bilist som körde efter två motorcyklar i Tornbyområdet. Misstanke uppstod att det rörde sig om de tidigare eftersökta motorcyklarna. Anmälaren följde efter fordonen som stannade utanför en butik på Västra Svedengatan.

Polisen kunde lokalisera förarna inne i butiken. Förarna, som båda är män i 30 respektive 35-årsåldern greps misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Båda motorcyklarna bekräftas vara stulna.

Efter att förhör har hållits med männen kommer åklagare beslutas om de ska anhållas eller friges. Det är möjligt att fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra