Polisinsats/kommendering Polisinsats på Tornbyområdet i Linköping.

Gottorpsgatan, Sunnorpsgatan, Linköping, Östergötlands län

11.22 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Gottorpsgatan, i närheten av Sunnorpsgatan i Linköping.

12.29 när polisen anlände till platsen och började utreda vad som hänt framkom uppgifter som tyder på att ett brott kan ha begåtts och därför har  polisen spärrat av ett område vid den aktuella korsningen för en kommande kriminalteknisk undersökning.

Polisen arbetar nu med att säkra spår på platsen och att hålla förhör med vittnen och andra.

13.05 en person ska ha blivit påkörd på platsen och den personen är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt.

13.10 polisen kriminaltekniker har påbörjat arbetet inom det avspärrade området i korsningen Gottorpsgatan - Sunnorpsgatan. Bilen som misstänks ha varit inblandad i trafikolyckan har anträffats och tagits i beslag. Polisen söker efter bilföraren.

14.45 polisens kriminaltekniker är nu klara på platsen och nu kommer en ytterligare undersökning med hund att genomföras innan avspärrningen tas bort.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra